Praktiska frågor om annonsering eller val av gravsten

Vi stöttar er i en svår stund. Vänd er till oss i förtroende för allt inom begravning såsom blommor, gravsten och annonsering. 

Vi hjälper er att hitta rätt bland olika valmöjligheter / Wallgrens Begravningsbyrå

Övriga resurser för dig som förlorat en anhörig

Wallgrens Begravningsbyrå

Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Den hjälp och det stöd engagerade och kunniga människor kan ge, värdesätts högt av den som förlorat någon av sina nära och kära. Det är därför valet av begravningsbyrå är så avgörande. Att anlita en riktig, auktoriserad begravningsbyrå är den bästa garantin för att få just den hjälpen.

Besök SBF
Wallgrens Begravningsbyrå

Allt för många lämnar efter sig ett tungt arv av obesvarade frågor

Finns testamente? Försäkringar? Önskemål inför begravningen? Nu behöver inga frågor förbli obesvarade. Nu kan du enkelt och kostnadsfritt fylla i Livsarkivet digitalt. Och du kan när som helst logga in och uppdatera informationen. Vi bevakar dokumentet och ser till att dina anhöriga får det den dagen du inte längre finns. Du kan även ladda ner Livsarkivet som pdf och lämna det hos en auktoriserad begravningsbyrå för förvaring.

Besök Livsarkivet
Wallgrens Begravningsbyrå

Information om avlidna personer

- här kan du hitta dödsannonser för nyligen avlidna personer, men även för dödsfall tillbaka i tiden. Inför en begravning kan du se var begravningen äger rum, kontakta begravningsbyrån och få information om hur du t ex kan beställa blommor och anmäla dig till minnesstund.

Besök familjesidan.se